Од нас за вас

Гоце 2000 во живо

men1100cam.jpg
камера 1 камера 2
За камера 1 внесете само guest за корисничко име, а полето за лозинка оставете го празно.
За нас
дочек на нова година

 

nova-godina.jpeg
ДОЧЕКА НА  НОВА 2015 ГОДИНА  ВО РЕСТОРАН ГОЦЕ 2000

 

 

Поминете ја најлудата вечер со вашите пријатели во нашиот ексклузивен ресторан Гоце 2000. Гостите ќе ги забавуваГрупата Милениум со ехтра Бубе. Ќе се свири секаква музика, ќе се забавува до бесвест. 

Дојдете и почувствувајте ја прекрасната атмосфера со одлична музика и исклучително вкусна храна.

Богато новогодишно мени и неограничен пијалок за само  

Цена:1300 денари

 
специјален попуст

Специјален попуст на сите понуди за прослави во Ресторан Гоце 2000

 
За нас

Од неговото отварање па до денес, ресторантот “Гоце 2000“ стана едно од најпријатните места за забава, разонода и прослави во Скопје. Лоциран е во источниот дел од градот, во населбата Ченто.


Ресторанот воодушевува со својот раскошен , ексклузивно дизајниран ентериер.
Гостите во ресторанот уживаат во специјалитетите на најголемите мајстори на кујната, врвната услуга, прекрасниот амбиент и во нежните музички звуци.

 

Богатото мени изобилува со раскошни вкусови од националната и други интернационални кујни и претставува единствено кулинарско доживување пропратено со извонреден избор на квалитетни видови на вина.

"Гоце 2000" може да одговори на сите Ваши потреби.
Нашиот персонал е тука за вас да ви ги овозможи следниве свечености: приватни вечери, свадби, бизнис средби, родендени, пензионирања, годишнини, приеми, коктел забави, промотивни активности и презентации....
Нашиот тим ви стои на располагање, да ве поддржи и помогне при планирањето на вашите прослави, како и да ви ги овозможи дополнителните барања, како што се : Аранжмани со цвеќе, балони, свеќи; специјални светлосни ефекти; различен тип на музика; фотограф, снимател и друго.

Прекрасна атмосфера, исклучително добра храна, поволни цени.
Се ова ке допринесе да вашата прослава биде посебна и особено интересна.

Верувајте во нас, а ние ќе ја оправдаме вашата доверба.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ: 070/684-029, 078/528-670, 078/678-447,  022/527-346

zanas.jpg
 

Присутни гости

Дел од нашето мени

Advertisement
Ресторант “ГОЦЕ 2000“. Сите права задржани.